Aktuellt

Kyrkslättsdagarna 2020, välkomna med!

  4 weeks ago

  Sfp i Kyrkslätt

  Anders Adlercreutz kandiderar i riksdagsvalet 2023! Anders är invald riksdagsledamot från Nylands valkrets och Svenska riksdagsgruppens ordförande. Fram tills valet presenterar vi SFP i Nylands riksdagsvalskandidater.

  "Riksdagsarbetet är ett kall och det är ett oerhört privilegium att få representera Finlands folk. För att lösa våra problem behöver vi stabilitet men också klarspråk – en vilja och förmåga att skilja smått från stort. Jag vill också i fortsättningen arbeta med de stora framtidsfrågorna: de som berör vår ekonomi, vår säkerhet, våra barn och vår miljö. I detta ingår arbetet för en stark, positiv och fungerande tvåspråkighet som också understryker vår samhörighet med Norden".

  View on Facebook

  4 weeks ago

  Sfp i Kyrkslätt

  Mobiililataukset

  View on Facebook

  1 month ago

  Sfp i Kyrkslätt

  På mådag 11.7 drar SuomiAreena igång i Björneborg. SFP:s dag är på måndag. Vi börjar dagen kl.7.15 och 7.45 med Uutisaamu som gästas av Svenska riksdagsgruppens ordförande Anders Adlercreutz . Missa inte!

  SuomiAreena alkaa Porissa 11.7. RKP:n päivä on juuri maanantaina. Aloitamme päivän Uutisaamulla klo 7.15 ja 7.45 jolloin Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz vierailee ohjelmassa. Muista katsoa!

  View on Facebook

  Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/SFPiKyrkslatt/

  Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/sfp_kyrkslatt/?hl=fi