Aktuellt

Kyrkslättsdagarna 2020, välkomna med!

  1 day ago

  Sfp i Kyrkslätt

  Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Hoppas att ni alla haft ett skönt veckoslut, vi ses i valet 13.6.2021.

  View on Facebook

  3 days ago

  Sfp i Kyrkslätt

  RKP haluaa Kirkkonummen, jossa jokainen tuntee itsensä osaksi kokonaisuutta. Haluamme luoda hyvän elämän edellytykset, jotta sinun on hyvä kehittyä, kasvaa ja olla onnellinen. Panostamme yhteistyöhön ja omistautumiseen. Haluamme panostaa ennaltaehkäisevään ja terveyttä edistävään toimintaan. Panostukset liikuntaan, urheiluun ja kulttuuriin, esimerkiksi kansalais- ja työväenopistojen, järjestöjen, ulkoilureittien, musiikki- ja taidepajojen avulla, luovat hyvinvointia, viihtyisyyttä ja vetovoimaa.

  Harrastukset ovat tärkeä osa hyvinvointia. RKP tekee töitä sen eteen, että Kirkkonummella olisi monipuoliset ja kustannusystävälliset harrastusmahdollisuudet iästä riippumatta. Tahdomme Kirkkonummelle kasvukeskuksien asuinalueista viihtyisiä, tasa-arvoisia ja moni-ilmeisiä. Teemme töitä saadaksemme konserttisalin kulttuuritapahtumille, tekojääradan, hyvät hiihtoladut, esteettömät kuntoilupolut ja toimivammat uimarannat.

  Kirkkonummi olemme me, sinä ja minä yhdessä. Tämän takia kuntavaalit ovat tärkeät. Vaaleissa on kyse siitä, kuinka sinun ja minun, meidän kuntaamme, johdetaan ja kehitetään seuraavan neljän vuoden ajan. Kyse on asukkaiden hyvinvoinnista.

  View on Facebook

  3 days ago

  Sfp i Kyrkslätt

  Tervetuloa vaikuttamaan!KUNTAVAALIEHDOKAS UUDELLAMAALLA? 🐞

  Suomessa järjestetään kohta vaalit ja kaikkia tarvitaan. Asetu ehdolle kuntavaaleihin! Miten lähiympäristöäsi pitäisi kehittää? Miten viihtyisyys tai infrastruktuuri toimii? Miten käsittelemme kehityskysymyksiä? Kaikki ideat ovat tervetulleita kun rakennamme menestyvää ja yhdenvertaista Suomea yhdessä. Ota meihin yhteyttä osoitteessa sfp.fi – sinua tarvitaan!

  View on Facebook

  Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/SFPiKyrkslatt/

  Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/sfp_kyrkslatt/?hl=fi